Зворотній дзвінок
методика Глена Домана

«Мої перші знання» великі з фактами
(від 6 місяців до 5 років)

Доступний ламінований варіант

40 карток із зображеннями об’єктів із 8 галузей знань: свійські тварини, дикі тварини, фрукти й овочі, птахи, квіти, мешканці водойм, транспорт, комахи. Перегляд таких карток дозволить дитині швидко засвоїти назви об’єктів, запам’ятати їх написання, допоможе в розвитку інтелекту та формуванні візуальної пам’яті.

У набір увійшли: кішка, собака, кінь, півень, хом'як; жираф, їжак, заєць, білка, тигр; яблуко, банан, апельсин, помідор, огірок; снігур, сова, пінгвін, сорока, фламінго; троянда, гербера, лілія, нарцис, півонія; акула, дельфін, медуза, морська зірка, краб; автомобіль, мотоцикл, потяг, автобус, трактор; метелик, гусениця, бджола, сонечко, бабка. Одна-дві картки можуть відрізнятися від списку.





Оберіть час, коли дитина сита, бадьора та весела. Візьміть 5 карток, що стосуються однієї теми. Посадіть малюка перед собою і з посмішкою починайте демонстрацію, швидко змінюючи картки та чітко промовляючи назву картки, написану на звороті. Один показ займе у вас 5 секунд (по одній секунді на кожну картку). Повторюйте заняття кілька разів на день в залежності від бажання та настрою дитини. Наступного дня кілька разів повторіть основне заняття. Додайте новий набір із п’яти карток і знову покажіть його дитині кілька разів упродовж дня. Наприкінці кожного заняття обов’язково похваліть малюка та скажіть, як сильно ви його любите.

На думку американського лікаря Глена Домана, засновника "Інституту прискореного розвитку дитини" навчання малюків за картками (навіть по 5 хвилин в день) стимулирует развитие различных відділів головного мозку, завдяки чому у дитини формується фотографічна пам'ять, інтелект, дитина розвивається набагато швидше однолітків і з народження відкриває для себе світ енциклопедичних знань.

Головне, в чому Доман, поза сумнівом, прав, це те, що чим менша дитина, тим легше він вбирає будь-які нові для неї знання. Потрібно встигнути скористатися цим!

Важливо: не давати в руки дітям.

Передзвони мені


Моє ім'я:


Мій телефон: